Vijftien jaar Vincents Tekenlokaal. Vijftien jaar een avontuur in tekenen met Vincent van Gogh als inspiratiebron. Zijn talent, techniek en zijn manier van beschouwen. In de stad Tilburg, waar Van Gogh als 13 jarige jongen zijn misschien wel eerste tekenlessen heeft gevolgd. We vieren ons jubileum graag met jou & de rest van Tilburg!

JUBILEUMWEEKEND 22 &23 JUNI
In het weekend van 22 & 23 juni (12.00 - 17.00 uur) staan de deuren van het Paleis-Raadhuis van Tilburg wagenwijd open voor een Jubileumweekend! Door het hele Paleis-Raadhuis vind je gratis tekenworkshops, lezingen, demo’s, de film Loving Vincent en mini-expo's. Met onder andere Djenné Fila (winnares Gouden Penseel 2023), Jeroen de Leijer, Paul van Dongen en Stijn Windig.

We vieren dit jubileumfeest ook met partners Illustrada Festival, Tilburg On Stage, Stichting Krachtig Zuid en Stadsgidserij Tilburg. Klik op de button voor het programma!

Programmabutton-met-data_240531_155404.png#asset:1972


VAN GOGH STADSWANDELING
Ontdek een stuk van de Tilburgse historie van Van Gogh tijdens een van de inspirerende stadswandelingen door Stadsgidserij Tilburg. De wandelingen vinden plaats van 17 t/m 23 juni (14.00 - 16.00 uur). Reserveer hier (gratis)!

CADEAUTJES IN DE STAD
Bij verjaardagen horen cadeautjes. In de maand voorafgaand aan & de maand na het Jubileumweekend delen wij deze graag zélf uit: cadeautjes in de stad! Letterlijk. Hoe je deze cadeautjes vindt, verklappen we binnenkort via onze social mediakanalen. Volg ons om niks te missen!


InstagramFacebook

#15jaarvincentstekenlokaal

Vincents Tekenlokaal bestaat 15 jaar!

Vtl Jubileum Logo
Ontdek station 013

Vincents Tekenlokaal is een initiatief van Stadsmuseum Tilburg.

Meer over Stadsmuseum Tilburg


Partners van Vincents Tekenlokaal