Vijftien jaar Vincents Tekenlokaal. Vijftien jaar een avontuur in tekenen met Vincent van Gogh als inspiratiebron. Zijn talent, techniek en zijn manier van beschouwen. In de stad Tilburg, waar Van Gogh als 13 jarige jongen zijn misschien wel eerste tekenlessen heeft gevolgd. We vieren ons jubileum graag met jou & de rest van Tilburg!

JUBILEUMWEEKEND
In het weekend van 22 & 23 juni (12.00 - 17.00 uur) staan de deuren van het Paleis-Raadhuis van Tilburg wagenwijd open voor een Jubileumweekend! Door het hele Paleis-Raadhuis vind je workshops, lezingen, demo’s en mini-tentoonstellingen. Een feest dat we ook vieren met partners Illustrada, Tilburg On Stage, Stichting Krachtig Zuid en Stadsgidserij Tilburg.

De details van het programma worden later bekend gemaakt via deze website & socials! Toegang & deelname programma: gratis.

VAN GOGH STADSWANDELING
Ontdek een stuk van de Tilburgse historie van Van Gogh tijdens een van de inspirerende stadswandelingen door Stadsgidserij Tilburg. De wandelingen vinden plaats van 17 t/m 23 juni (14.00 - 16.00 uur). Reserveer hier!

CADEAUTJES IN DE STAD
Bij verjaardagen horen cadeautjes. In de maand voorafgaand aan & de maand na het Jubileumweekend delen wij deze graag zélf uit: cadeautjes in de stad! Letterlijk. Hoe je deze cadeautjes vindt, verklappen we binnenkort via onze social mediakanalen. Volg ons om niks te missen!

OPROEP: HERINNERINGEN AAN VINCENTS TEKENLOKAAL
We zijn heel benieuwd naar jouw herinneringen aan Vincents Tekenlokaal! Is het een plek waar jij of je (klein-)kind herinneringen hebben aan die éne tekenles, dat prachtige werk dat je hebt gemaakt (of juist die ‘grote mislukking’ - al bestaat dat niet), wat je er hebt geleerd, of het je heeft aangezet tot ‘maken’ enzovoort. Anekdotes, herinneringen,.. graag horen wij van je! Het liefst voorzien van een afbeelding/video.

Stuur je herinnering + beeldmateriaal naar: communicatie@vincentstekenlokaal.nl

InstagramFacebook

#15jaarvincentstekenlokaal

Vincents Tekenlokaal bestaat 15 jaar!

Vtl Jubileum Logo
Ontdek station 013

Vincents Tekenlokaal is een initiatief van Stadsmuseum Tilburg.

Meer over Stadsmuseum Tilburg


Partners van Vincents Tekenlokaal