NIEUW! Meet the Master programma

Saskia-Meijer_promo_banner-bovening-website.jpg#asset:1821


Het jaar 2024 staat bij Vincents Tekenlokaal onder andere in het teken van een nieuw Masterprogramma 'Meet the Master'. Een programma van 5 verschillende masterclasses waarbij het gaat om ontmoeten, maken en ontwikkelen van talent en vakmanschap via betekenisvolle Tilburgse makers. De eerste editie van het programma is op 10, 17 en 24 maart. Master Saskia Meijer neemt je dan mee in de schilderstijl van Vincent van Gogh. De inschrijving voor dit programma is inmiddels geopend!

In 3 middagen ga je in de inspirerende omgeving van Moerenburg aan de slag met de techniek en zuidelijke kleurenpalet zoals Van Gogh deze toepaste. Saskia Meijer beheerst deze techniek als geen ander. Ze nodigt je in deze masterclass uit om alle behoefte aan herkenbaarheid los te laten en op die manier de ruimte van het beeld te verkennen. De natuurlijke omgeving is de inspiratiebron en het uitgangspunt voor het te maken werk.

Meer informatie en inschrijven
Klik hier voor meer informatie & inschrijven! Omdat we het belangrijk vinden om iedereen voldoende aandacht te geven, werken we met een kleine groep van 12 personen. Schrijf je om die reden snel in als je erbij wil zijn!

Overige masterclasses Meet the Master
Houd onze website & social media in de gaten voor meer informatie over de overige masterclasses! Wordt vervolgd...


Lijn3.jpg#asset:1823


Ontdek station 013

Vincents Tekenlokaal is een initiatief van Stadsmuseum Tilburg.

Meer over Stadsmuseum Tilburg


Partners van Vincents Tekenlokaal