Inschrijving De Nieuwe Vincent 2024 geopend!


VINC2414-PostFacebook_WordJijDNV_02.jpg#asset:1859


Vanaf vandaag kunnen jonge tekentalenten tussen de 10 en 14 jaar zich weer inschrijven voor De Nieuwe Vincent! In deze 2024 editie kun je meedoen in Tilburg, Zundert, Nuenen of Etten-Leur. Inschrijven kan tot 7 mei 2024, deelname is gratis.

Check:

  • Je houdt heel erg van tekenen & wilt je tekenskills verbeteren.
  • Je hebt dit jaar een leeftijd tussen 10 en 14 jaar. Ben je dit jaar 15 geworden of ben je nu 9 jaar, maar word je dit jaar 10: dan mag je ook meedoen!
  • Heb je al eens meegedaan? Helaas, je kunt maar 1x meedoen, zo geven we ook andere jongeren een kans.

Over het talententraject
Per locatie kunnen 15 jongeren deelnemen aan de Nieuwe Vincent. Samen volgen jullie allerlei workshops, masterclasses, atelier- en museumbezoeken. Daarnaast bouw je een eigen portfolio op. Eén van jullie wordt de Nieuwe Vincent 2024. Maar het belangrijkste is: iedereen werkt aan de ontwikkeling van zijn of haar eigen talent!

Tijdsduur
Het programma van De Nieuwe Vincent vindt plaats van mei/juni/september (in Tilburg vanaf 2 juni) tot en met december, meestal op zondagmiddag. In het totaal zijn er ongeveer 12 lessen. Het is belangrijk dat je alle lessen aanwezig bent. Tijdens de schoolvakanties ben je vrij. De Nieuwe Vincent wordt in december afgesloten met een expositie, daar is een selectie van je gemaakte werk te zien. Spannend, dat weten we, maar het is een super mooi moment waarop je met trots terug gaat kijken!

Doe je mee?
Je kunt je inschrijven door je favoriete tekening(en) in te sturen. Je mag meedoen met maximaal 3 stuks. Dat is best handig als je het lastig vindt om te kiezen 😉 Een deskundige jury bekijkt alle ingezonden tekeningen en let daarbij vooral op creativiteit en eigenheid. Laat de jury dus zien wat je in huis hebt aan skills en creativiteit & maak iets wat je zelf hebt bedacht!

Op www.denieuwevincent.nl vind je alle informatie & via die website kun je jezelf ook inschrijven. We ontvangen deze inschrijving graag uiterlijk 7 mei 2024.

HEEL VEEL SUCCES & TEKENPLEZIER GEWENST!

Inschrijving De Nieuwe Vincent 2024 geopend!

Foto Jongen Meisje Tablet Fotografie Maria Van Der Heyden
Ontdek station 013

Vincents Tekenlokaal is een initiatief van Stadsmuseum Tilburg.

Meer over Stadsmuseum Tilburg


Partners van Vincents Tekenlokaal