Open op woensdagmiddag

Kom tekenen in het Paleis op onze tekentablets. Tot aan de zomervakantie is het digitale tekenlokaal 2x per maand op woensdagmiddag open om vrij te komen tekenen. Zowel kinderen als volwassenen zijn welkom.

Er is plaats voor maximaal 15 bezoekers en we vragen een bijdrage van €5 per bezoeker. Dus vind je het leuk om (samen met je kind) te komen tekenen? Grijp dan nu je kans! Bestel hier je ticket >>

Eén van onze tekendocenten is aanwezig en geeft je graag tips. Hoe werk je met de digitale pen, de ontelbare kleuren en het werken met lagen? En heb je zelf geen idee wat je wilt gaan tekenen? Dan helpt de tekendocent je op weg met een paar leuke tekenopdrachten.

De tekenmiddagen zijn op woensdagmiddag van 15.30 tot 17.00 uur. Het is belangrijk om op tijd je plekje te reserveren. Dat kan via ons ticketsysteem. Zonder ticket geen toegang.

Kom op tijd! We vangen alle bezoekers om 15.30 uur op bij de achteringang van het Paleis. Zorg dat je op tijd bent, anders sta je voor een gesloten deur. Je hoeft niet tot het einde te blijven, dus een uurtje komen tekenen kan ook. Maar reken maar dat de tijd voorbij vliegt!

De ingang van Vincents Tekenlokaal vind je aan de achterkant van Het Paleis. We zorgen dat onze banner buiten staat, dan weet je meteen dat je goed bent. Adres: Paleis-Raadhuis van Tilburg, Stadhuisplein 128, 5038 TC Tilburg.
Je vindt de entreedeur onder het bordes/balkon (aan de linkerkant van het plein).

Parkeren is mogelijk in één van de drie parkeergarages in de buurt.
Kom je met de fiets: er is een gratis fietsenstalling aan de overkant van de straat (fietsenstalling Katterug, te bereiken via de trap naar beneden).
Kom je met de bus: de bushalte is voor de deur.

Vrij tekenen op de digitale tekentablets voor jong en oud

Vtl Hey 7839 Lr
Ontdek station 013

Vincents Tekenlokaal is een initiatief van Stadsmuseum Tilburg.

Meer over Stadsmuseum Tilburg


Partners van Vincents Tekenlokaal