Ook dit jaar wordt er door Vincents Tekenlokaal weer een podium geboden aan talentvolle kinderen van 10 t/m 14 jaar. De zoektocht naar De Nieuwe Vincent is in maart gestart (ook in Nuenen en Zundert) en per regio zijn 15 kinderen geselecteerd om deel te nemen aan het talentenprogramma.

Natuurlijk wil elk kind ‘De Nieuwe Vincent’ worden, dat kan er uiteraard maar één zijn. Maar het mooie is dat élk kind gedurende een half jaar een inspirerend en gedegen ontwikkelingstraject volgt. En zo weer nieuwe stappen kan zetten in het ontwikkelen van het eigen talent.

Het programma is na een kleine zomerstop weer gestart en we kunnen nu al zeggen: wat wordt er hard gewerkt. Wat is er veel talent, zeker ook al op die leeftijd. Er wordt gezwoegd, gelachen en bovenal ook veel geleerd. De kinderen zijn op dit moment vooral praktisch aan de slag met allerlei masterclasses van docenten van Vincents Tekenlokaal en van derden waaronder kunstenaar Paul van Dongen en Djenné Fila, die onlangs de Gouden Penseel won.

Benieuwd? Check dan het blog op de website van De Nieuwe Vincent!

De Nieuwe Vincent weer gestart na de zomer!

Naamloos3

De Nieuwe Vincent weer gestart na de zomer!

Naamloos4

De Nieuwe Vincent weer gestart na de zomer!

Naamloos2
Ontdek station 013

Vincents Tekenlokaal is een initiatief van Stadsmuseum Tilburg.

Meer over Stadsmuseum Tilburg


Partners van Vincents Tekenlokaal