Boekingsdata zijn binnenkort bekend.

Het plan om terug te verhuizen naar het Paleis van Tilburg is bijna rond. Daar zijn we hartstikke blij mee! Dit is de plek waar Vincents Tekenlokaal ooit is begonnen, we gaan dus terug naar onze roots.

We verwachten na de herfstvakantie weer operationeel te zijn en groepen te kunnen ontvangen. En dan gaan we ook weer andere activiteiten inplannen. Dus nog even en we kunnen weer op volle kracht vooruit.

Ben je als school geïnteresseerd in een tekenles, al dan niet in het kader van Museumschatjes? We verwachten dat we binnenkort weten welke data beschikbaar zijn voor het maken van boekingen. Scholen kunnen dan zelf een geschikte datum reserveren via ons ticketsysteem.

Heb je interesse in ons aanbod?
Stuur ons een mailtje en we nemen je gegevens op op onze mailinglijst. Geef je naam en emailadres aan ons door en waarin je geïnteresseerd bent: een les voor een schoolklas of tekenlessen/workshops voor kinderen, jongeren en/of volwassenen. Je krijgt dan automatisch bericht zodra we weer operationeel zijn. Je kunt je mailtje sturen aan boekingen@vincentstekenlokaal.nl

Het Paleis van Tilburg

Raadhuis Tilburg 02
TICKETS
Ontdek station 013

Vincents Tekenlokaal is een initiatief van Stadsmuseum Tilburg.

Meer over Stadsmuseum Tilburg


Partners van Vincents Tekenlokaal