Vrij tekenen op de tekentablets voor kinderen en volwassenen

In de zomervakantie 2021 is Vincents Tekenlokaal enkele middagen open. Je kunt vrij komen tekenen op onze digitale tekentablets! Zowel kinderen als volwassenen zijn welkom. We zorgen voor maximaal 10 bezoekers in het lokaal. Dus vind je het leuk om (samen met je kind) te komen tekenen? Grijp dan nu je kans!

Tips van de tekendocent
Eén van onze tekendocenten is aanwezig en geeft je graag tips. Hoe werk je met de digitale pen, de ontelbare kleuren en het werken met lagen?
Je mag ook je eigen tekening(en) meenemen en om tekentips vragen om je vaardigheden te verbeteren. Oftewel, je kunt bij ons terecht voor de eerste hulp bij tekenproblemen.

Twee middagen in augustus
De tekenmiddagen zijn gepland op 11 en 12 augustus. (Deze middagen zijn inmiddels volgeboekt). We hadden meer middagen in de planning staan, maar helaas kunnen we door de verbouwingen in de Spoorzone niet meer middagen open. En we moeten nog een voorbehoud maken: bij extreme hitte sluiten we het tekenlokaal, want de temperaturen binnen zijn dan veel te hoog. Maar laat je niet weerhouden om je aan te melden! Lekker een middagje tekenen is een heerlijk vooruitzicht.

Ben op tijd!
We starten om 13.00 uur en de middag duurt tot 16.00 uur. Het is belangrijk dat je op tijd komt! We vangen alle tekenaars op bij de achteringang van Ontdekstation013 (dit is naast het terras van RAW, aan de kant van het spoor!). Je hoeft niet tot 16.00 uur te blijven, maar dat mag natuurlijk wel!

Kom achterom
De ingang is dus niet via de hoofdingang van Ontdekstation013. Deze maatregel is getroffen om de bezoekersstromen beter te reguleren. Het is dus ook niet toegestaan om de speel- en ontdekruimtes van het Ontdekstation013 te betreden.

Van tevoren aanmelden
Wil je je aanmelden? Stuur een mailtje aan boekingen@vincentstekenlokaal.nl Vermeld je naam/de namen, de leeftijd van het kind als dit van toepassing is, telefoonnummer en emailadres waarop je te bereiken bent.
De tekenmiddag kost €8 per persoon, graag contant afrekenen bij aanvang van de middag.
Je krijgt van ons een bevestiging dat we je aanmelding hebben ontvangen.

We wensen je/jullie nu al een hele leuke tekenmiddag toe!

Tekenmiddagen voor kinderen en volwassenen.

Vtl 0425 Klein

Onze tekendocenten geven tips, neem gerust ook je eigen tekeningen mee!

De Nieuwe Vincents2018 Hires Williamvander Voort 63 Kln
Prijzen en tijden
Ontdek station 013

Het kantoor van Vincents Tekenlokaal vind je in Stadsmuseum Tilburg.

Meer over Stadsmuseum Tilburg


Partners van Vincents Tekenlokaal