Vrij tekenen op de tekentablets voor kinderen en volwassenen

In de zomervakantie is Vincents Tekenlokaal enkele middagen open. Je kunt vrij komen tekenen op onze digitale tekentablets! Zowel kinderen als volwassenen zijn welkom. We zorgen voor maximaal 10 bezoekers in het lokaal. Dus vind je het leuk om (samen met je kind) te komen tekenen? Grijp dan nu je kans!

Tips van de tekendocent
Eén van onze tekendocenten is aanwezig en geeft je graag tips. Hoe werk je met de digitale pen, de ontelbare kleuren en het werken met lagen?
Je mag ook je eigen tekening(en) meenemen en om tekentips vragen om je vaardigheden te verbeteren. Oftewel, je kunt bij ons terecht voor de eerste hulp bij tekenproblemen.

Wil je komen tekenen?
De tekenmiddagen zijn gepland op: 28 en 29 juli, 4 en 5 augustus, 11 en 12 augustus en 1 en 2 september. We moeten helaas wel een voorbehoud nemen: er zijn namelijk verbouwingen in de Spoorzone, waarvan de planning nog kan veranderen. En bij extreme hitte is het tekenlokaal ook gesloten.
Wegens vertragingen van de verbouwingen in de Spoorzone kunnen alleen de tekenmiddagen op 11 en 12 augustus doorgaan.


Ben op tijd!
We starten om 13.00 uur en de middag duurt tot 16.00 uur. Het is belangrijk dat je op tijd komt! We vangen alle tekenaars op bij de achteringang van Ontdekstation013 (dit is naast het terras van RAW, aan de kant van het spoor!). Je hoeft niet tot 16.00 uur te blijven, maar dat mag natuurlijk wel!

Kom achterom
De ingang is dus niet via de hoofdingang van Ontdekstation013. Deze maatregel is getroffen om de bezoekersstromen beter te reguleren. Het is dus ook niet toegestaan om de speel- en ontdekruimtes van het Ontdekstation013 te betreden.

Van tevoren aanmelden
Je moet je van tevoren aanmelden door een mailtje te sturen aan boekingen@vincentstekenlokaal.nl Vermeld je naam/de namen, de leeftijd van het kind als dit van toepassing is, telefoonnummer en emailadres waarop je te bereiken bent.
De tekenmiddag kost €8 per persoon, graag contant afrekenen bij aanvang van de middag.
Je krijgt van ons een bevestiging dat we je aanmelding hebben ontvangen.

We wensen je/jullie nu al een hele leuke tekenmiddag toe!

Tekenmiddagen voor kinderen en volwassenen.

Vtl 0425 Klein

Onze tekendocenten geven tips, neem gerust ook je eigen tekeningen mee!

De Nieuwe Vincents2018 Hires Williamvander Voort 63 Kln
Prijzen en tijden
Ontdek station 013

Vincents Tekenlokaal is gevestigd in Ontdekstation 013

Meer over Ontdekstation 013


Partners van Vincents Tekenlokaal