Helaas is de workshop Botanisch tekenen geannuleerd

Helaas is de workshop Botanisch tekenen geannuleerd

Op woensdag 15 juli is Vincents Tekenlokaal te gast bij ZuiderZwam en organiseert twee workshops Botanisch tekenen op het terrein van biologische tuinderij Ut Rooie Bietje. De afgelopen periode heeft Vincents Tekenlokaal al meer tekenlessen gegeven in de buitenlucht en dat bevalt heel goed! We zijn dan ook heel blij dat we op deze mooie plek terecht kunnen.

Bloemen, planten, kruiden en oesterzwammen
De natuur is zo mooi, hoe langer je kijkt, hoe meer je ziet. We gaan dan ook goed kijken naar allerlei verschillende planten. Maar hoe teken je dat allemaal? Hoe bouw je een vorm op, hoe breng je diepte aan en werk je details uit? Stap voor stap gaan we hier samen mee aan de slag en leer je hoe je, wat je ziet, kunt overzetten op papier.

Voor kinderen en volwassenen
Op 15 juli zijn er twee workshops:
1. 's Ochtends: kinderworkshop van 11.00 -12.30 uur voor 10- t/m 14-jarigen: €15 per kind. Materiaal is inbegrepen.
2. ‘s Middags: volwassenworkshop van 14.00-16.30 uur: €27,50 per volwassene. We tekenen tot 16 uur en worden daarna verwend met een drankje en overheerlijke oesterzwammenbitterballen van ZuiderZwam. Materiaal is inbegrepen. Mocht je graag met je eigen materiaal willen werken, voel je dan vrij om dit mee te nemen.

Max. 10 deelnemers, meld je snel aan
De workshops zijn geschikt voor beginnende en ervaren tekenaars. Onze vaste tekendocenten Wietske Weijtmans en Chiel Janssen begeleiden de workshops en geven je graag persoonlijk advies.
Er is per keer plaats voor maximaal 10 deelnemers. De 1,5m afstand geldt ook tijdens deze workshops. Bij slecht weer kan de workshop doorgaan, er is een ruime overkapping. Denk bij warm weer aan een hoed of pet. We proberen zo veel mogelijk de schaduw op te zoeken maar dat zal niet altijd mogelijk zijn, veel planten staan in de zon.

Aanmelden
Heb je interesse, meld je dan aan via boekingen@vincentstekenlokaal.nl. Graag naam, adres, mailadres en telefoonnumer vermelden. En als het voor de kinderworkshop is, ook graag de leeftijd. Dan ontvang je te zijner tijd meer informatie.
Adres ZuiderZwam/Ut Rooie Bietje: Koningshoeven 62 5018 AB Tilburg.

Hoe teken je wat je ziet?

P1030830

Bloemen getekend door docent Wietske Weijtmans

3 Bloemen Getekend Met Kroontjespen In Oostindische Inkt En Penseel Met Biester

Zonnebloem getekend met fineliner

6Zonnebloem Getekend Met Fineliner

Bloemen getekend met potlood

2 Bloemen Getekend Met Potlood

Buiten tekenen is heerlijk!

P1020783
TICKETS
Ontdek station 013

Vincents Tekenlokaal is een initiatief van Stadsmuseum Tilburg.

Meer over Stadsmuseum Tilburg


Partners van Vincents Tekenlokaal