Roodharigendagen

Van 23 t/m 25 augustus heb je grote kans dat je veel roodharigen ziet rondlopen in Tilburg. Dit grote, internationale evenement komt dit jaar naar onze stad! Ook wij doen mee met de activiteiten.

Jouw rode haren in de spotlights!
In het Ontdekstation013 gaat het er vrolijk aan toe! Experimenteer met het Green Screen. Hoe kom je aan die rode snor? Of dat rode okselhaar?
In Vincents Tekenlokaal maak je je eigen portret. Of jij dat ook kunt? Ja hoor! Op een digitale teken-tablet leer je snel alle mogelijkheden kennen en ga je trots met je eigen portret naar huis.

Kortom: rood haar is de rode draad. We zijn open op zaterdag 24 augustus en zondag 25 augustus van 11 tot 17 uur. Op deze dagen gratis toegang voor alle roodharigen. En hun medebezoekers betalen de helft van de prijs! Dat betekent € 3,75 voor kinderen (normaal €7,50) en € 1,25 voor volwassen (normaal €2,50). Een kaartje geeft toegang tot zowel het tekenlokaal als het ontdekstation.

Redhead Days
Met ruim 40.000 bezoekers uit meer dan 80 landen zijn de Redhead Days het grootste internationale festival voor roodharigen en fans. Het festival begint met een Kick-off op vrijdagavond. Zaterdag en zondag worden tal van activiteiten georganiseerd voor jong en oud. Het festival is gratis en toegankelijk voor iedereen (dus ook voor niet-roodharigen). Hoogtepunt ligt traditioneel op zondag, waarbij een grote fotoshoot om 12.15 uur plaatsvindt met alle roodharigen. Voor meer info kijk op: https://www.redheaddays.nl/nl/

Iedereen kan tekenen op de digitale tekentablets

Vtl Chiels Les Mvd H6930
TICKETS
Ontdek station 013

Vincents Tekenlokaal is een initiatief van Stadsmuseum Tilburg.

Meer over Stadsmuseum Tilburg


Partners van Vincents Tekenlokaal