Veel lof voor onze tekenaars!

Wat is dat snel gegaan: 6 dinsdagmiddagen vol tekenplezier en experimenten. Want wat hebben de kinderen hun best gedaan en veel geleerd! Ze gingen aan de slag met houtskool, krijt, verf, ecoline, de etspers en natuurlijk met de digitale tekentablets.

Drie cursussen
Kinderboekenillustrator Djenné Fila ontfermde zich over de jongste deelnemers. Zij laat graag zien dat illustreren meer betekent dan tekenen met potlood en neemt de kinderen mee in een avontuur vol experimenten, ontdekkingen en verwondering.
Ook in de lessen van Hoishan Mak is er veel geëxperimenteerd: iedere week heeft ze de kinderen nieuw materiaal laten ontdekken. Het gaat om het onderzoeken en uitproberen, maar helemaal leuk als de resultaten dan ook nog eens prachtig zijn!
En tot slot Wietske Weijtmans, zij kan als geen ander uitleggen hoe je tekent wat je ziet. Tekenen in haar lessen begint bij goed leren kijken. En met de tips over verhoudingen en perspectief teken je ineens een stuk gemakkelijker een portret of een dier.

Leuke reacties
We zijn trots op alle leuke reacties die we via de ouders kregen:

  • Van mij mogen jullie een vervolg geven aan deze cursus, A-S vindt het erg leuk!
  • T kwam trots thuis met zijn vos! S kwam gisteren met een hele mooie tekening thuis, en met een grote glimlach op zijn gezicht.
  • M. komt met veel plezier naar de cursus! Dan hoop ik voor hem dat er een vervolgcursus gaat starten! Hij kijkt zo uit naar de les en komt zo voldaan en ontspannen terug dat we hiernaar op zoek zijn.
  • Ook deze cursus vindt L weer helemaal top!
  • Ik wil nog even zeggen dat Li de tekenlessen heel erg leuk vindt.
  • Sa vindt het experimenteren bij Vincents Tekenlokaal erg leuk!

2021
We gaan zeker in 2021 weer tekencursussen voor kinderen aanbieden. Hoe of wanneer dat weten we nog niet. Houd onze website of socials in de gaten. Of geef je gegevens aan ons door via boekingen@vincentstekenlokaal.nl en je komt op onze mailinglijst.

Vogelveren, hoe doe je dat?

Vogel Kln

Let op de verhoudingen...

Vtl Nov 2020 Hey 0187 Kln

Je ziet een bol!

Bol Kln

Fantasiedieren, wat mooi!

Tekening Cursist Djenne 1

Concentratie!

Vtl Nov 2020 Hey 0163 Kln
Prijzen en tijden
Ontdek station 013

Vincents Tekenlokaal is gevestigd in Ontdekstation 013

Meer over Ontdekstation 013


Partners van Vincents Tekenlokaal