Vier je verjaardagsfeest

Helaas is het tijdelijk niet mogelijk om je verjaardagsfeest te vieren bij Vincents Tekenlokaal. We zijn hard aan het werk om zo snel mogelijk weer een supergoed feest voor je te kunnen organiseren!

Jarig zijn is al feest, maar je verjaardag vieren in het tekenlokaal is extra feest! Je kunt 11 anderen uitnodigen, 12 met de jarige erbij. We dagen je uit om de allermooiste tekeningen te maken (misschien zelfs wel in 3D!).

Samen met je vrienden en vriendinnen ga je tijdens je verjaardagsfeest aan de slag met een digitale tekenpen op onze tekencomputer. Neem je mailadres mee, want het resultaat e-mail je naar jezelf. Voor de echte durfallen is er een Virtual Reality bril om 3D mee te tekenen.

Een verjaardagsfeestje kun je met maximaal 12 personen komen vieren. Het duurt anderhalf uur en is geschikt tot en met 14 jaar.
De kosten voor het feestje zijn € 65 in totaal.
Wil je daarna ook nog Ontdekstation013 bezoeken tijdens hun openingsuren? Dan betaal je € 90 voor het gehele feestje en kan het wat langer duren dan anderhalf uur.

Interesse?

Laat het ons weten via een mailtje of bel 06-5353 3679 (telefonisch bereikbaar op di t/m vrij 9.00-12.00 uur).

Meedoenregeling

Wil je een verjaardagsfeestje regelen via de meedoenregeling van de gemeente Tilburg? Dat kan, maar alleen buiten de gewone openingsuren (zie hierboven).
Geef dit van te voren even aan. Je betaalt dan maar € 40. Het bedrag wordt afgeschreven van je budget op vertoon van je legitimatiebewijs en BSN-nummer.

ikdoemee.png#asset:348

Een kunstenaar begeleidt je bezoek

Vtl 0598

Het tekenlokaal zit in Ontdekstation013

Vtl 0583

Samen tekenen is superleuk!

Vtl 0514

3-D tekenen, durf jij het aan?

Vtl 0562 Klein
Prijzen en tijden
Ontdek station 013

Vincents Tekenlokaal is gevestigd in Ontdekstation 013

Meer over Ontdekstation 013


Partners van Vincents Tekenlokaal