Kom tekenen

Tot aan de zomervakantie is het digitale tekenlokaal 2x per maand op woensdagmiddag open om vrij te komen tekenen. Zowel kinderen als volwassenen zijn welkom. Er is plaats voor maximaal 15 bezoekers en we vragen een bijdrage van €5 per bezoeker. Dus vind je het leuk om (samen met je kind) te komen tekenen? Grijp dan nu je kans!

Tips van de tekendocent
Eén van onze tekendocenten is aanwezig en geeft je graag tips. Hoe werk je met de digitale pen, de ontelbare kleuren en het werken met lagen? En heb je zelf geen idee wat je wilt gaan tekenen? Dan helpt de tekendocent je op weg met een paar leuke tekenopdrachten.

Zes woensdagmiddagen
De tekenmiddagen zijn gepland op woensdagmiddag 17 en 31 mei, 14 en 28 juni, 5 en 19 juli van 15.30 tot 17.00 uur. Het is belangrijk om op tijd je plekje te reserveren. Dat kan via ons ticketsysteem >
Zonder ticket geen toegang.

De ingang van Het Paleis
De ingang van Vincents Tekenlokaal vind je aan de achterkant van Het Paleis. We zorgen dat onze banner buiten staat, dan weet je meteen dat je goed bent. Adres: Paleis-Raadhuis van Tilburg, Stadhuisplein 128, 5038 TC Tilburg.

Je vindt de entreedeur onder het bordes/balkon (aan de linkerkant van het plein).

Kom je met de auto: parkeren is mogelijk in één van de drie parkeergarages in de buurt.
Kom je met de fiets: er is een gratis fietsenstalling aan de overkant van de straat (fietsenstalling Katterug, te bereiken via de trap naar beneden).
Kom je met de bus: de bushalte stopt voor de deur.

We wensen je nu al een hele leuke tekenmiddag toe!

Leuke tekenmiddag voor iedereen die wil experimenteren

Vtl Hey 7844

Ontdek de mogelijkheden van een tekentablet

Afbeelding 05
Prijzen en tijden
Ontdek station 013

Vincents Tekenlokaal is een initiatief van Stadsmuseum Tilburg.

Meer over Stadsmuseum Tilburg


Partners van Vincents Tekenlokaal